Vest
Održana press konferencija povodom Belgrade Sport Festa 2010 support by Valletta - Petak, 28  maj  2010

U utorak, 25. maja u turističko-informativnom centru Beograda, u Knez Mihailovoj 6, sa početkom u 13h održana je konferencija za štampu povodom šestog Belgrade Sport Festa. Belgrade Sport Fest 2010 support by Valletta održaće se na Adi Ciganliji 29. i 30. maja. Ulaz na Festival je besplatan za sve posetioce. Producent festivala je Beogradska kulturna mreža.

Na konferenciji za štampu novinarima su se obratili:

  • Jelena Rapajić, kompanija Valletta, generalni sponzor Belgrade Sport Festa 2010
  • Boris Smoje, Ball Packaging Europe Beograd, strateški partner Festivala
  • Milan Ilić, JP Ada Ciganlija
  • Dejan Veselinov, Turistička organizacija Beograda
  • Miloš Aleksić, Beogradska kulturna mreža

Ispred Beogradske kulturne mreže, prisutnima se obratio Miloš Aleksić i istakao sledeće:
Belgrade Sport Fest je jedini festival sporta u Beogradu, koji za cilj ima promociju sporta i zdravog načina života, upoznavanje svojih posetilaca sa novim sportskim disciplinama i veštinama u Srbiji i svetu.

Program Festivala će se odvijati na Adi Ciganliji, na dve lokacije:

  1. Tribine kod sudijskog tornja, subota 29. maj od 11 do 19h i nedelja 30. maj od 11h do 22h, sa pauzom od 14h do 15h u nedelju. Na ovoj lokaciji posetioci ce moći da prate Can Day – Dan limenke, prezentacije borilačkih klubova, borilačkih veština, plesnih, fitness, gimnastičkih klubova, kao i posebne performanse Vatrogasne brigade Beograda i Ministarstva Odbrane Republike Srbije.
  2. Tereni za ekipne sportove – tereni kod mini kružnog toka na Adi za fudbal i tereni za košarku i rukomet u blizini tensikih terena. Takmičenja u ekipnim sportovima, koja se odvijaju na nivou Beogradskog Univerziteta, u realizaciji sa Univerzitetskim Sportskim Savezom Beograda, posetioci će moći da prate u subotu 29. maja i nedelju 30. maja od 10h do 19h, sa pauzom u nedelju od 13h do 15h.   

Najavljeno je da će voditelji programa biti: Damir Amedovski, odbor za logistiku i strategiju organizacije Belgrade Sport Festa, i Igor Blažević alijas Blaža Reciklaža.

Posetioci mogu očekivati posebne performanse i novine: Prezentacija Vatrogasne brigade Beograda, prezentacija Ministarstva Odbrane RS, AirSoft Srbija, Kapap - izraelska veština bliske borbe, gosti iz Hrvatske Jujutsu klub Ying Yang, klubovi iz Požarevca i Vršca koji će se predstaviti,...

NVO na Festivalu: Yoga Centar Srbije, Udruženje građana PENG – promocija kulture Dalekog Istoka i Kabeza omladinska organizacija predstaviće posetiocima veoma zanimljive sadržaje u kojima će posetioci moći da uzmu učešće. NVO će biti pozicionirane u blizini Info pulta Festivala, kod sudijskog tornja.

Data/Images/sf_2010_press2_04_s.jpg

Data/Images/sf_2010_press2_13_s.jpg

Data/Images/sf_2010_press2_15_s.jpg

Jelena Rapajić, je u ime generalnog sponzora Festivala, kompanije Valletta, istakla značaj mleka i mlečnih proizvoda u pravilnom razvoju dece i omladine, ali i u ishrani profesionalnih sportista i amatera. Jelena je istakla da posetioce očekuju promotivna pakovanja sutlijaša i da će posetioci moći da uživaju u 4 različita ukusa.

Boris Smoje, menadžer prodaje kompanije Ball Packaging Europe, koja je strateški partner Belgrade Sport Festa, najavio je Can Cup 2010, četvrti po redu Dan Limenke koji se organizuje u okviru Belgrade Sport Festa. Ova manifetsacija će se održati u subotu, 29. maja 2010, sa početkom u 11h na tribinama kod sudijskog tornja. Posetioci će imati priliku da vide 4 različite igre, u kojima će se limenka koristiti kao sportski rekvizit, a sve u duhu sa nastupajućim Svetskim prvenstvom u fudbalu.

Milan Ilić, izvršni direktor JP Ada Ciganlija, istakao je da je Ada sve svoje slobodne kapacitete podredila manifestaciji Belgrade Sport Fest i da podržava ovu manifestaciju od njenog osnivanja. Ada je mesto koje podržava kako svetska sportska takmičenja, tako i jedini festival sporta u Beogradu, istakao je g-din Ilić.

Ispred TOB-a, prisutnima se obratio Dejan Veselinov, PR menadžer i zahvalio se producentu Festivala na održavanju press konferencije u prostoru turističko-informativnog centra TOB-a u srcu prestonice. PR TOB-a je istakao kako je važno unapređivati sportski duh koji naša nacija i grad poseduju, i reklamirajući Belgrade Sport Fest na sajmovima TOB-a u inostranstvu, predstavljati Beograd kao grad sporta!

Vesti
design by
Trilenium & MASSVision
produced by MASSVision
powered by cMASS